Als bedrijf is het van cruciaal belang om goed gevonden te worden door potentiële klanten. Het streven is daarom om een dominante positie te veroveren in de zoekresultaten van Google. Het optimaliseren van je SEO is van groot belang om zowel nu als in de toekomst goed vindbaar te blijven. Het kan daarom een verstandige keuze zijn om te gaan samenwerken met een SEO-specialist voor jouw bedrijf in Groningen voor hulp en advies bij SEO-strategie, SEO-content, SEO-techniek en linkbuilding.

Ben je momenteel op zoek naar een deskundige SEO-consultant in Groningen? Met ruim 14 jaar ervaring op het gebied van SEO sta ik graag voor je klaar. In het verleden heb ik als SEO-specialist al gewerkt voor vooraanstaande bedrijven zoals Vodafone, Ziggo, AllSecur en Bamigo. Daarnaast heb ik specialistische trainingen verzorgd voor ABN AMRO en De Efteling. Elke dag pas ik mijn SEO-expertise met veel enthousiasme toe in de praktijk, voor zowel grote als kleine (MKB) bedrijven.

Hoewel mijn kantoor gevestigd is in Eindhoven, werk ik vanuit daar aan SEO-projecten voor bedrijven in heel Nederland. Dat kan dus zijn in Groningen, maar ook bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Groningen en uiteraard mijn eigen stad Eindhoven.

Meer over mij