Ben je op zoek naar een ervaren SEO-specialist in Utrecht? Zoek dan niet verder, want je hebt me gevonden! Mijn naam is Paul Raaijmakers en ik ben al meer dan een decennium gepassioneerd bezig met SEO. In de loop der jaren heb ik mogen werken voor diverse gerenommeerde merken en bedrijven, waaronder Vodafone, Bamigo, Eneco en Kwantum. Daarnaast heb ik ook waardevolle in-company SEO-trainingen verzorgd voor organisaties zoals ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Hoewel ik met grote namen heb gewerkt, werk ik met evenveel enthousiasme en toewijding voor (kleinere) MKB-bedrijven in Utrecht en de omgeving.

Met veel plezier adviseer en ondersteun ik bedrijven in Utrecht bij verschillende SEO-werkzaamheden. Dat kunnen zijn het ontwikkelen van een complete SEO-strategie, SEO copywriting, technische SEO-optimalisatie en linkbuilding. Kennismakingen en klantmeetings kunnen tegenwoordig gemakkelijk digitaal met behulp van Microsoft Teams of Skype. Zie je me liever in het echt? Dan ben je welkom op mijn kantoor in Eindhoven of bezoek ik je in Utrecht.

Vanaf mijn kantoor in Eindhoven bedien ik klanten door het hele land. Naast Utrecht heb ik bijvoorbeeld ook klanten in onder andere Rotterdam, Nijmegen, Tilburg en Breda. Ik hoor graag van je als je wilt kennismaken.

Meer over mij