Ben je op zoek naar een flexibele freelance SEO-specialist in Breda om jouw website of webshop te optimaliseren? Goed dan dat je mij hebt gevonden! Als SEO-specialist help ik je graag met verschillende SEO-aspecten, zoals het optimaliseren van SEO-copy, technische SEO en linkbuilding. Wat je SEO-vraagstuk ook is, ik sta met veel plezier voor je klaar.

Met meer dan 14 jaar ervaring in SEO, kan ik je uitstekend van dienst zijn bij jouw SEO-project in Breda. In het verleden heb ik als SEO-consultant gewerkt voor gerenommeerde bedrijven zoals Eneco, Kwantum, Vodafone en Bamigo. Daarnaast heb ik specialistische SEO-trainingen verzorgd voor ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Elke dag breng ik met veel enthousiasme mijn SEO-expertise in de praktijk om zowel grote als kleine (MKB) bedrijven vooruit te helpen.

Hoewel mijn kantoor zich in Eindhoven bevindt, werk ik met bedrijven door het hele land. Zo heb ik al meerdere klanten geholpen in Breda, maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Nijmegen en Utrecht.

Meer over mij