Ben je op zoek naar een zeer bekwame Freelance SEO-specialist in de regio Amsterdam? Zoek niet verder! Mijn naam is Paul Raaijmakers en ik ben al 14 jaar gepassioneerd bezig met SEO. In die tijd heb ik als SEO-consultant gewerkt voor gerenommeerde merken en bedrijven zoals Vodafone, Eneco, Bamigo en Kwantum. Bovendien heb ik in-company SEO-trainingen gegeven aan organisaties zoals ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Laat je niet afschrikken door de grote namen; ik ben even enthousiast en toegewijd als het gaat om het werken met (kleinere) MKB-bedrijven in Amsterdam en omgeving.

Ik help graag bedrijven in Amsterdam met verschillende aspecten van SEO zoals contentoptimalisatie, technische SEO-optimalisatie en linkbuilding. We kunnen meetings digitaal houden of bij jou op kantoor, ofwel bij mij op kantoor – ik ben flexibel en pas me graag aan aan jouw voorkeuren.

Hoewel mijn kantoor zich in Eindhoven bevindt, werk ik voor bedrijven door het hele land. Naast Amsterdam werk ik voor klanten in onder andere Eindhoven, Helmond, Breda, Den Bosch, Utrecht en Tilburg. Bekijk het overzicht van alle werkgebieden waar ik actief ben.

Meer over mij