Dus jij zoekt een SEO-specialist in de regio Den Bosch? Wat fijn dat je mij gevonden hebt! Als ervaren Freelance SEO-specialist help ik je graag met het optimaliseren van jouw SEO.

Ik kan je onder andere helpen met het optimaliseren van je SEO-content, Technische SEO en linkbuilding. Ook bij het verbeteren van je lokale SEO of juist Internationale SEO kan ik je sowieso helpen.

Jouw SEO-doelstellingen behalen met hulp van een SEO-specialist in ‘s Hertogenbosch of omgeving? Ik sta je graag deskundig bij. In het verleden heb ik als SEO-consultant gewerkt voor diverse bekende merken zoals Vodafone, Kwantum, Eneco en Bamigo. Bovendien heb ik SEO-trainingen gegeven bij bedrijven als ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Wel wil ik benadrukken dat ik met net zoveel plezier voor kleine(re) MKB-bedrijven werk.

Onder mijn klanten bevinden zich ambitieuze bedrijven door heel het land, waaronder dus in Den Bosch en omgeving. Verder heb of had ik klanten in onder meer Breda, Tilburg, Helmond, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Overlegafspraken kunnen digitaal, maar een fysieke afspraak vind ik natuurlijk ook geen enkel probleem. Wil je eens kennismaken? Dan hoor ik graag van je!

Meer over mij