Klantbeoordelingen: ★★★★★ 5 / 5 - 17 Google reviews

Over mij

Paul Raaijmakers

SEO-specialist sinds 2010

Bekijk Linkedin

Ik ben Paul Raaijmakers (35) en al ruim 14 jaar gepassioneerd bezig met SEO. Sindsdien heb ik gewerkt voor tal van mooie merken zoals Vodafone, Eneco, AllSecur, Bamigo en Kwantum. Daarnaast gaf ik SEO-trainingen bij onder andere ABN AMRO, Interpolis en De Efteling.

Vanaf mijn kantoor in Eindhoven werk ik voor klanten door het hele land. Bedrijven van groot tot klein. Contact verloopt vaak digitaal, maar kan indien gewenst ook tijdens een fysieke afspraak.

Ik als SEO-specialist

Dankzij mijn uitgebreide SEO-ervaring kan ik je helpen bij alle facetten van SEO, zoals strategie, SEO-copywriting, techniek en linkbuilding. Ook werk ik soms als Interim SEO-Specialist bij bedrijven als tijdelijke ondersteuning. Op wat voor manier je ook stappen wilt zetten op SEO-gebied: ik help je er graag bij.

Ik ben pragmatisch, punctueel, resultaatgericht en ijzersterk op de inhoud. Ik sta bekend als toegewijd en betrokken. Mijn manier van communiceren is vlot, informeel en to-the-point.

Mijn SEO-carrière

In 2010 kwam ik voor het eerst met SEO in aanraking tijdens mijn stage bij één van de grootste online marketing bureaus van ons land; het boeide me meteen. In de volgende jaren werkte ik bij verschillende toonaangevende digital marketing bureaus als SEO-specialist om me vakinhoudelijk te ontwikkelen. Freelancen deed ik er destijds naast. In 2015 zette ik de stap naar het fulltime ondernemerschap: ik werk sindsdien fulltime voor mezelf als Freelance SEO-specialist.

Samenwerken met mij?

Zoek jij een ijzersterke Freelance SEO-Specialist met veel kennis en ervaring? Ik help je graag. Ik schrik niet van ambitieuze doelstellingen en ben gewend te werken voor bedrijven in competitieve markten. Klik om contact op te nemen op de button hieronder of bel me direct op 06 24190934.

Neem contact op

Ik ben of was SEO-specialist voor