Ben je op zoek naar een ijzersterke SEO-specialist in Den Haag? Zoek niet verder, want ik ben degene die je nodig hebt! Mijn naam is Paul Raaijmakers en ik ben Freelance SEO-consultant met ruim 14 jaar ervaring. Gedurende die tijd heb ik gewerkt met verschillende gerenommeerde merken en bedrijven, zoals Vodafone, Kwantum, Eneco en Bamigo. Daarnaast heb ik ook in-company SEO-trainingen gegeven aan onder andere Interpolis, ABN AMRO en De Efteling. Maak je echter geen zorgen over al die grote namen, ik werk namelijk met evenveel plezier en toewijding voor (kleinere) MKB-bedrijven in Den Haag en de omliggende regio.

Ik help graag bedrijven in Den Haag met diverse aspecten van SEO, zoals het ontwikkelen van een SEO-strategie, het optimaliseren van SEO-content, technische SEO-optimalisatie en linkbuilding. We kunnen de meetings digitaal houden of bij jou op kantoor, of zelfs bij mij op kantoor – ik ben flexibel en stem graag af op jouw voorkeuren.

Hoewel mijn kantoor zich in Eindhoven bevindt, werk ik voor bedrijven door het hele land. Naast Den Haag behoren ook bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam,, Den Bosch, Utrecht, Tilburg en Breda tot mijn werkgebied.

Meer over mij