Jij bent op zoek naar een flexibele freelance SEO-specialist in Maastricht om jouw website of webshop te optimaliseren? Als freelance SEO-specialist kan ik je helpen met verschillende SEO-vraagstukken op het gebied van contentoptimalisatie, technische SEO en/of linkbuilding. Of misschien wil je eerst beginnen met het uitstippelen van een ijzersterke SEO-strategie: ik help je graag.

Met al dik 14 jaar ervaring in SEO, kan ik je uitstekend van dienst zijn bij jouw SEO-project in Maastricht of omgeving. Ik heb al als SEO-specialist gewerkt voor grote bedrijven zoals Eneco, Kwantum, Vodafone en Bamigo. Daarnaast heb ik specialistische SEO-trainingen verzorgd bij ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Elke dag breng ik met veel enthousiasme en gedrevenheid mijn SEO-expertise in de praktijk om zowel grote als kleine (MKB) bedrijven vooruit te helpen.

Hoewel mijn kantoor zich in Eindhoven bevindt, werk ik met bedrijven door het hele land, waaronder dus ook Maastricht. Daarnaast heb ik klanten in onder andere Tilburg, Den Bosch, Helmond, Breda en uiteraard mijn thuisstad Eindhoven.

Meer over mij