Ben jij op zoek naar een zeer ervaren SEO-specialist in Rotterdam? Zoek niet verder, je hebt me gevonden! Mijn naam is Paul Raaijmakers en ik ben een gepassioneerde SEO-expert met maar liefst 14 jaar ervaring. Gedurende die tijd heb ik vooraanstaande merken en bedrijven geholpen met hun SEO-ambities. Denk aan Vodafone, Eneco, Bamigo en Kwantum. Daarnaast heb ik in-house SEO-trainingen verzorgd voor gerenommeerde organisaties zoals ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Laat je niet afschrikken door de grote namen: ik bied met evenveel enthousiasme en toewijding mijn diensten aan aan (kleinere) MKB-bedrijven in Rotterdam en omgeving.

Ik help graag bedrijven in Rotterdam met verschillende SEO-aspecten, waaronder SEO-copywriting, technische SEO-optimalisatie en linkbuilding. We kunnen de meetings digitaal of op jouw locatie of mijn kantoor houden – ik ben flexibel en pas me graag aan jouw voorkeuren aan.

Hoewel mijn kantoor zich in Eindhoven bevindt, werk ik met bedrijven door het hele land. Niet alleen in Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Tilburg en Breda.

Meer over mij