Dus jij zoekt een ijzersterke Freelance SEO-specialist in Helmond? Gevonden! Mijn naam is Paul Raaijmakers en ik ben al 14 jaar gepassioneerd bezig met SEO. Gedurende die jaren werkte ik voor tal van mooie bedrijven zoals Vodafone, ASR, Interpolis en Kwantum. Ook gaf ik in-company SEO-trainingen bij onder andere ABN AMRO en De Efteling. Laat je niet afschrikken door alle grote namen: ik werk met net zoveel plezier en toewijding voor (kleinere) MKB-bedrijven in Helmond en omgeving.

Ik kan bedrijven in Helmond adviseren, ondersteunen of ontzorgen op alle aspecten van SEO. Denk aan het uitschrijven van een SEO-strategie tot het schrijven van SEO-teksten. Ik ben bovendien goed in Technische SEO en Linkbuilding. Overlegmomenten kunnen natuurlijk digitaal, al kom ik net zo graag naar Helmond als je daar waarde aan hecht.

Hoewel mijn eigen kantoor in Eindhoven is, werk ik voor bedrijven door heel Nederland. Naast Helmond vind je mijn klanten in onder andere Den Bosch, Breda, Tilburg, Nijmegen, Eindhoven, Amsterdam en zelfs Groningen.

Meer over mij