Jij zoekt dus een freelance SEO-specialist in Nijmegen om jouw website of webshop te optimaliseren? Wat fijn dat je mij gevonden hebt! Als ervaren SEO-specialist help ik je graag met diverse aspecten van SEO, zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van je SEO-content, Technische SEO en linkbuilding. Ook bij lokale SEO of juist Internationale SEO kan ik je goed van dienst zijn.

Met ruim 14 jaar ervaring in SEO kan ik je uitstekend helpen bij het behalen van jouw SEO-doelstellingen in Nijmegen. In het verleden heb ik als SEO-consultant gewerkt voor bekende grote bedrijven zoals Eneco, Kwantum, Vodafone en Bamigo. Daarnaast heb ik SEO-trainingen gegeven bij ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Laat je niet afschrikken door deze grote namen, want ik werk met net zoveel plezier voor ambitieuze kleine of middelgrote MKB-bedrijven.

Ik heb mijn kantoor in Eindhoven, en werk vanuit daar voor bedrijven door het hele land. Ik heb al gewerkt voor klanten in onder andere Amsterdam, Breda, Almere, Den Bosch, Tilburg en Utrecht. Uiteraard is het voor mij geen probleem om als SEO-specialist ook in Nijmegen te werken. Meetings kunnen natuurlijk gewoon digitaal tegenwoordig, al rijd ik ook graag naar Nijmegen als jij daar waarde aan hecht.

Meer over mij