Dus jij bent op zoek naar een goede Freelance SEO-specialist in Almere, voor het helpen optimaliseren van jouw website of webshop? Goed dat je mijn site gevonden hebt dan! Ik help je als SEO-specialist graag met onder andere SEO-contentoptimalisatie, Technische SEO en Linkbuilding. Wat jouw SEO-vraagstuk ook is: ik sta graag voor je klaar.

Met meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van SEO help ik je graag met jouw SEO-project in Almere. In het verleden heb ik als SEO-consultant al gewerkt voor bekende bedrijven zoals Eneco, Ziggo, Vodafone en Bamigo. Daarnaast heb ik specialistische SEO-trainingen gegeven aan ABN AMRO, Interpolis en De Efteling. Elke dag pas ik mijn SEO-expertise met veel enthousiasme toe in de praktijk, voor zowel grote als kleinere (MKB) bedrijven.

Zelf woon ik in Eindhoven, en daar heb ik ook mijn kantoor. Mijn klanten bevinden zich echter door heel Nederland. Denk aan Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Tilburg, Den Bosch en Breda. Vanzelfsprekend help ik ook jou in Almere graag bij het behalen van jouw SEO-doelstellingen: meetings kunnen tegenwoordig immers gewoon digitaal en op afstand.

Meer over mij